Ανανεωμένη γκάμα από τη Ford Motor Company

Review
Ανανεωμένη γκάμα από τη Ford Motor Company
Η Ford Motor Company παρουσιάζει μια σημαντικά ανανεωμένη γκάμα στην Ευρώπη. Αυτό φάνηκε και από το πρόσφατο σαλόνι αυτοκινήτου που έγινε στο Παρίσι όπου το περίπτερο της εταιρείας φιλοξενούσε πολλές καινούριες παρουσίες έτοιμες να ριχτούν στην αγορά. Από τα «συμβατικά» Focus, Fiesta και Μondeo μέχρι τα πολυμορφικά C Max και S Max και τα επιβλητικά ST και Mustang, η Ford έδωσε το μήνυμα ότι διαθέτει μοντέλα έτοιμα να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη του κοινού.
 
Η οικογένεια C-MAX έχει ανανεωθεί αισθητικά σύμφωνα με την παγκόσμια σχεδιαστική γλώσσα One Ford και περιλαμβάνει το πενταθέσιο C-Max και το επταθέσιο Grand C-Max. Μοντέλα που θα προσφέρουν ψηλά επίπεδα άνεσης και λειτουργικής ποιότητας, όταν κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη στις αρχές του 2015, ενώ θα εφοδιάζονται για πρώτη φορά με το νέο βενζινοκινητήρα 1.5 EcoBoost της Ford και τον 1.5 TDCi ECOnetic diesel 105 ίππων με εκτιμώμενες εκπομπές CO2 99 g/km στο πενταθέσιο C-MAX. Ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός και αναβαθμισμένο εσωτερικό που συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο με τις καινοτόμες συρόμενες πίσω πόρτες και τη σχεδίαση καθισμάτων με δυνατότητα ‘ελεύθερης διέλευσης’ για μεγαλύτερη άνεση, ευρυχωρία, ευελιξία.
 
Η Ford Motor Company αποκάλυψε επίσης και το νέο S MAX. Ένα στυλάτο, καινοτόμο μοντέλο που παραμένει πιστό στο πνεύμα της αρχικής καθόλα επιτυχημένη έκδοσης. Το νέο S-MAX θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη του χρόνου προσφέροντας στυλ, οδηγική απόλαυση και προηγμένα χαρακτηριστικά χωρίς θυσίες στην ευρυχωρία, την ευελιξία και την απόδοση καυσίμου. Παράλληλα σηματοδοτεί και το ντεμπούτο της τεχνολογίας Ford Adaptive Steering στην Ευρώπη για βελτιστοποιημένη απόκριση στις εντολές του οδηγού όταν κυκλοφορήσει του χρόνου με βελτιωμένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια και συνάμα τους νέους αποδοτικούς και υψηλής απόκρισης κινητήρες diesel ή EcoBoost βενζίνης.
 
Εκτός των ολοκαίνουριων S-Max και C-Max, το ντεμπούτο του αναμένεται να κάνει και η νέα γενιά του Ford Mondeo. Πρόκειται για το επιτυχημένο οικογενειακό αυτοκίνητο της Ford που  γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια του με πωλήσεις πάνω από 4,5 εκατομμύρια σε όλη την Ευρώπη. Τώρα ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για το μοντέλο που θα διατίθεται και με τον βραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.0 EcoBoost της Ford που διασφαλίζει κορυφαία οικονομία καυσίμου. Παράλληλα ο υποψήφιος αγοραστής θα έχει στη διάθεση του πολλές καινοτόμες τεχνολογίες όπως Advanced Active Park Assist, τις πίσω ζώνες με ενσωματωμένο αερόσακο, αναδιπλούμενη πανοραμική οροφή και πολλά άλλα.
 
Πέραν των πιο πάνω μοντέλων η Ford παρουσίασε το νέο Ford Edge, το πειραματικό Vigniale, τη νέα Ford Mustang Ευρωπαϊκών προδιαγραφών, και τα γρήγορα  Focus ST και Focus ST diesel.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1656 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind