BMW 2 Coupe

Review
BMW 2 Coupe
Καινούριο μοντέλο στη γκάμα της BMW

Η BMW Σειρά 2 Coupe ανεβάζει τον πήχη στην premium μικρή κατηγορία με δυναμικές επιδόσεις, αισθητική απήχηση και γοητεία. H νέα Σειρά 2 διαθέτει μια φιλοσοφία μοναδική στην κατηγορία, με αμάξωμα δύο θυρών σε κλασική σχεδίαση τριών όγκων – τυπικό χαρακτηριστικό των BMW Coupe, τέσσερα καθίσματα, πίσω κίνηση (μοναδική πρόταση στην κατηγορία) και κινητήρες και πλαίσιο επικεντρωμένα στις σπορ επιδόσεις.
 
Υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ της BMW Σειράς 2 Coupe και της BMW Σειράς 1, αφού το νέο μοντέλο έχει εντελώς δικό του χαρακτήρα. Αυτή η διαφορά είναι άμεσα αναγνωρίσιμη στη σχεδίαση του νέου αυτοκινήτου, αλλά γίνεται αισθητή και στις επιδόσεις. Η BMW Σειρά 2 Coupe είναι ακόμα πιο ελκυστική από την προκάτοχο της, την πολύ επιτυχημένη BMW Σειρά 1 Coupe (η οποία έχει πουλήσει πάνω από 150.000 μονάδες παγκοσμίως). Πέρα από τη μοναδική εμφάνιση και τις αυξημένες διαστάσεις, διαφέρει και από απόψεως τόσο τεχνολογίας όσο και στάνταρ εξοπλισμού. Το αποτέλεσμα είναι μία νέα διάσταση στις δυναμικές επιδόσεις, την αισθητική απήχηση και την premium γοητεία στη μικρή κατηγορία, που υπογραμμίζεται από το “2” στην ονομασία του νέου μοντέλου. Ο αριθμός 2 υποδηλώνει μία εξαιρετικά σπορ οδηγική εμπειρία σε ένα μικρό δίθυρο αυτοκίνητο πάνω από 45 χρόνια – από τότε που λανσαρίστηκε η σειρά BMW 02.
 
Η BMW Σειρά 2 Coupe διαφέρει και οπτικά από τη Σειρά 1 υιοθετώντας μία δική της αισθητική με αυξημένο μήκος αμαξώματος κατά 11 εκατοστά, κομψές σπορ γραμμές με γραμμή οροφής που ρέει ομαλά στο πίσω τμήμα, χαρακτηριστική σχεδίαση εμπρός και πίσω τμήματος, αμάξωμα φαρδύτερο πάνω από τον πίσω άξονα που δίνει έμφαση στην πίσω κίνηση. Οι εκδόσεις BMW Sport Line, BMW Modern Line και M Sport προσφέρουν ένα ευρύ πεδίο εξατομίκευσης. Η νέα σχεδίαση της Coupe έχει σαν αποτέλεσμα τις αισθητά μεγαλύτερες διαστάσεις από τη BMW Σειρά 1. Το μήκος είναι αυξημένο κατά 72 mm στα 4.432 mm, το πλάτος κατά 32 mm (1.774 mm) και το μεταξόνιο κατά 30 mm. Αυτή η αύξηση των διαστάσεων προσφέρει βελτιωμένους εσωτερικούς χώρους,  με 19 mm επιπλέον για το κεφάλι  των εμπρός επιβατών και 21+ mm για τα πόδια των πίσω επιβατών. Χώρος αποσκευών αυξημένος κατά 20 L στα 390 L, πλάτες πίσω καθισμάτων διαιρούμενες σε δύο τμήματα ή προαιρετικά κατά 40 : 20 : 40.
 
Η σειρά 2 διαθέτει κινητήρια σύνολα βενζίνης και πετρελαίου με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo που προσφέρουν κορυφαίες σπορ επιδόσεις και απόδοση. Η BMW 220i Coupe είναι η πρώτη μικρή BMW που χρησιμοποιεί την έκδοση 184 ίππων του δίλιτρου, τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα. Οι τετρακύλινδροι πετρελαίου αποδίδουν 143 ίππους στη BMW 218d Coupe, 184 ίππους στη BMW 220d Coupe και 218 ίππους στη BMW 225d Coupe. Επίσης με την παρουσίαση της διατίθεται η κορυφαία έκδοση BMW M235i με ένα τρίλιτρο εξακύλινδρο εν σειρά κινητήρα με τεχνολογία M Performance TwinPower και 326 ίππους.
 
Διαθέτει αυξημένη απόδοση με ευρεία χρήση του BMW EfficientDynamics, συμπεριλαμβανομένων Air Curtains και της λειτουργίας Auto Start Stop σε συνδυασμό με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο. Το ECO PRO mode ενεργοποιείται μέσω του στάνταρ διακόπτη Driving Experience Control, που περιλαμβάνει λειτουργία coasting σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο και Proactive Driving Assistant
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 4262 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind