Renault Mégane GT

Review
Renault Mégane GT
Μια ξεχωριστή έκδοση στη γκάμα του Renault Megane
H έκδοση GT του Megane είναι ένα μοντέλο που όλοι οι κατασκευαστές θα ήθελαν να έχουν στη γκάμα τους. Ένα μοντέλο που προσφέρει τεχνολογία αιχμής, ένα καθόλα σύγχρονο σχεδιασμό και 205 ίππους στους τροχούς! Από το μοντέλο δεν απουσιάζουν οι στιλιστικές επεμβάσεις από τη Renault Sport. Άλλωστε αυτό προδιαθέτει κaι ο κωδικό GT. Στην πρόσοψη του Megane GT κυριαρχεί η κομψή γρίλια με το ευμέγεθες λογότυπο της γαλλικής φίρμας, ενώ οι προβολείς LED του δίνουν ένα ιδιαίτερα δυναμικό ύφος. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από τις «απλές» εκδόσεις του Megane είναι οι νέοι σπορ προφυλακτήρες και οι μεγαλύτερες ζάντες που γεμίζουν τους θόλους. Το δυναμικό στιλ συνεχίζεται και στο πίσω μέρος με τους έντονους προφυλακτήρες και τα  μεγάλου πλάτους φωτιστικά σώματα
Τα σπορ και συνάμα δυναμικά χαρακτηριστικά συνεχίζονται και στο εσωτερικό του μοντέλου με τα νέα μπάκετ που στηρίζουν τέλεια το σώμα χωρίς να το κουράζουν. και τα Κυριαρχούν τα μαλακά πλαστικά πολύ καλής ποιότητας αλλά και η εργονομία ενώ προσφέρει ψηλά επίπεδα τεχνολογίας. Ο πίνακας οργάνων απαρτίζεται από ένα μοντέρνο μείγμα από αναλογικά όργανα  και μία ψηφιακή κεντρική οθόνη. Τη θετική εντύπωση ενισχύει η μεγάλη (8,7 ιντσών) και κάθετα τοποθετημένη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα. Μέσω αυτής ελέγχονται το σύστημα πλοήγησης, τα multimedia και πολλά άλλα. 
Το Megane GT είναι εφοδιασμένο με τον turbo βενζινοκινητήρα των 1,6 λίτρων με τους 205 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο EDC διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.  Ένας συνδυασμός που προσφέρει ανεπανάληπτες οδηγικές συγκινήσεις για αυτόν που θα βρεθεί πίσω από το τιμόνι του. Τα πιο πάνω ενισχύουν, τόσο η δυνατότητα αλλαγής σχέσεων μέσω των paddles πίσω από το τιμόνι όσο και το σύστημα σπορ εκκίνησης από στάση (ή αλλιώς Launch Control). Η δυναμική του οδική συμπεριφορά του Megane GT τονίζεται περισσότερο και από το ακριβές τιμόνι αλλά και την πιο σφικτή ανάρτηση που σίγουρα θα εκτιμήσει ο οδηγός στις ψηλές ταχύτητες.
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η έκδοση GT είναι εφοδιασμένη με το σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4Control. Σύστημα το οποίο η Renault ουσιαστικά εισάγει στην κατηγορία των μικρομεσαίων. Το 4Control ενισχύει τα δυναμικά χαρακτηριστικά του μοντέλου με τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου γίνεται ακόμα πιο άμεση, πιο ακριβής και πιο σίγουρη, αυξάνοντας σημαντικά τα επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Παράλληλα, προσφέρει αυξημένη ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες και αυξημένη σταθερότητα στις στροφές με μεγαλύτερες ταχύτητες, ενώ μειώνει τις κλίσεις μέσω ειδικών αντιστρεπτικών ράβδων.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 2239 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση