Audi Quattro: Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη

Review
Audi Quattro: Ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη
Με τα 30στα γενέθλια του πρώτου Audi Sport Quattro να πλησιάζουν (το 2014), οι περιρρέουσες φήμες θέλουν την Audi να παρουσιάζει στην έκθεση της Φρανκφούρτης, το διάδοχο του δημοφιλούς Quattro. Οι τελευταίες αναφορές σχετικά με το sport μοντέλο της γερμανικής φίρμας, δεν ήταν καλές, μιας και αυτό δεν θα έβγαινε στην παραγωγή, λόγω τρομερά χαμηλής ζήτησης.
 
Όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αudi Quattro αναμένεται να μπει τελικά στην παραγωγή, με την επίσημη παρουσίασή του να τοποθετείται χρονικά τον Σεπτέμβριο στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Παρόλο που το Quattro concept, το οποίο είχε παρουσιαστεί, εφοδιαζόταν με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2,5 λίτρων, φημολογείται ότι στο αυτοκίνητο παραγωγής ίσως υιοθετηθεί ένα 4λιτρο μηχανικό σύνολο twin turbo, με 8 κυλίνδρους σε διάταξη V και την απόδοση του να «σκαρφαλώνει» στο εντυπωσιακό νούμερο των 650 ίππων.
 
Το αμάξωμα θα είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, μαγνήσιο και ανθρακόνημα κι έτσι το συνολικό του βάρος δεν θα ξεπερνάει τα 1.300 κιλά. Το (τηρουμένων των αναλογιών) χαμηλό βάρος, καθώς κι η υψηλή ιπποδύναμη του θα «εκτοξεύουν» το Audi Sport Quattro στα πρώτα 100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα. Τα φρένα του θα είναι ενισχυμένα, αποτελούμενα από κεραμικούς δίσκους, θα υπάρχει ρυθμιζόμενη ανάρτηση, ενώ το πίσω διαφορικό θα είναι εξελιγμένο, με sport ρυθμίσεις.
    • Βαθμολογία: 5
    • Ψήφοι: 1
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1972 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση