ΡΑΛΙΣΠΡΙΝΤ ΑΝΑΔΙΟΥ– 6ος γύρος 2014

Review
ΡΑΛΙΣΠΡΙΝΤ ΑΝΑΔΙΟΥ– 6ος γύρος 2014
Φινάλε τίτλου στην Πάφο
Μπορεί ο Μάριος Παναγιώτου να έχει ένα προβάδισμα έντεκα βαθμών από τον κοντινότερο του αντίπαλο, αλλά όλα είναι ρευστά για τον τίτλο του πρωταθλητή. Όλα θα κριθούν στον έκτο και τελευταίο γύρο του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στην Αναδιού της επαρχίας Πάφου.

Μάριος Παναγιώτου, Πρόδρομος Προδρόμου και Κυριάκος Ιωαννίδης θα δώσουν τα πάντα για τους πολύτιμους βαθμούς και τον τίτλο σε ένα αγώνα που θα διοργανώσει ο Σύνδεσμος Αυτοκινήτου Πάφου. Δεκαέξι συνολικά πληρώματα θα βρεθούν στην εκκίνηση του τελευταίου γύρου του πρωταθλήματος με τους τοπικούς Παρασκευά, Παναγιώτου και Πενταρά να διεκδικούν μια από τις πρώτες θέσεις κόντρα στους διεκδικητές του τίτλου. Μαζί τους και οι Χρίστος Λιμνιώτης, Σταύρος Ζήνωνος, Νέστορας Νεστορίδης και Σταύρος Υπερμάχου. Στη δικίνητη κατηγορία τη νίκη θα διεκδικήσουν οι Νίκ Κυρικάκου, Κωνσταντίνος Ζάκος, Κύπρος Κυπριανού και Γιώργος Αγαθοκλέους ενώ σε μια άλλη μάχη οι Γιώργος Πικκής με το Ford Escort και ο Σωκράτης Παπαναστασίου με το Seat Ibiza θα τρέξουν για τον τίτλο της RCST1.
 
Η όλη διαδικασία την Κυριακή θα ξεκινήσει στις 08:00 το πρωί με τη γραμματεία και τον τεχνικό έλεγχο των αγωνιστικών αυτοκινήτων στο χώρο του αγώνα. Στις 09:50 ο Αλυτάρχης του αγώνα Γιώργος Μιχαόλας θα δώσει τις τελικές οδηγίες στους αθλητές και θα ακολουθήσει η αναγνωριστική διαδρομή στις 10:00. Ο έκτος γύρος του φετινού πρωταθλήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί γύρω στις 15:00 το απόγευμα με την απονομή των επάθλων.
 
Στον πρώτο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος που έγινε στη Λευκωσία ο Πρόδρομος Προδρόμου πήρε την πρώτη θέση. Η διαφορά του με το δεύτερο Μάριο Παναγιώτου ήταν λιγότερο από ένα δέκατο του δευτερολέπτου, φανερώνοντας το μέγεθος του ανταγωνισμού ενώ τρίτος καλύτερος χρόνος για τον Κυριάκο Ιωαννίδη. Μιχάλης Ποσείδιας, Χρίστος Λιμνιώτης και Σάββα Σάββα συμπλήρωσαν την πρώτη εξάδα. Στο δεύτερο αγώνα που έγινε στη Λεμεσό ο «Chips Junior» έφερε τον πιο γρήγορο χρόνο αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον πρωτοπόρο Πρόδρομο Προδρόμου. Ο Πανίκος Πολυκάρπου τερμάτισε στην τρίτη θέση ενώ την εξάδα έκλεισαν οι Κυριάκος Ιωαννίδης, Μάριος Παναγιώτου και Σταύρος Ζήνωνος. Η ανατροπή έγινε στον αγώνα στην Πάφο όπου ένα μηχανικό πρόβλημα στέρησε τους βαθμούς από τον πρωτοπόρο Πρόδρομο. Τη νίκη πήρε ο Μάριος Παναγιώτου με δεύτερο τον Κυριάκο Ιωαννίδη ενώ την τριάδα στο βάθρο έκλεισε ο Ιάκωβος Πενταράς. Ο Σταύρος Υπερμάχου έφερε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο ενώ ο Νέστορας Νεστορίδης τερμάτισε τελικά πέμπτος. Στο Ράλισπριντ στο Παραλίμνι ο Μάριος Παναγιώτου πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα με ένα δευτερόλεπτο διαφορά από τον Πρόδρομο, αυξάνοντας τη διαφορά από τον Ιωαννίδη στους οκτώ βαθμούς. Τρίτος τερμάτισε ο Παρασκευάς ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε ο Ιωαννίδης, Την εξάδα έκλεισαν ο νεαρός Μάριος Παναγιώτου από την Πάφο και ο θεαματικός Σταύρος Υπερμάχου. O πέμπτος γύρος έγινε στο γνωστό χώρο στοΣ ταυροβούνι. Εκεί όπου ο Μάριος Παναγιώτου παίρνει την τρίτη συνεχόμενη του νίκη με τον Πρόδρομο να γράφει μόλις ένα τελικό χρόνο ύστερα από έξοδο Ο Ιωαννίδης ήταν τρίτος ενώ ο Υπερμάχου παίρνει την τέταρτη θέση γενικής. Πάμπος Λαός και Νέστορας Νεστορίδης έκλεισαν την πρώτη εξάδα των βαθμών.
 
Μετά και τον πέμπτο γύρο του πρωταθλήματος ταχύτητας ο Μάριος Παναγιώτου  βρίσκεται στην κορυφή με 65 βαθμούς, έντεκα  περισσότερους από τον Πρόδρομο Προδρόμου και δώδεκα από τον Κυριάκο Ιωαννίδη. Ο Ιάκωβος Πενταράς παρέμεινε στην τέταρτη θέση με 28 βαθμούς ενώ με μόλις ένα βαθμό διαφορά τον ακολουθεί τώρα ο Σταύρος Υπερμάχου. Στην έκτη θέση παρέμεινε ο «Chips Junior» με τους 15 βαθμούς που κέρδισε στο μοναδικό αγώνα που έλαβε μέρος φέτος, στη Λεμεσό.
 
 
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 γύρος)
1. Μάριος Παναγιώτου            65
2. Πρόδρομος Προδρόμου    54
3. Κυριάκος Ιωαννίδης             53
4. Ιάκωβος Πενταράς               28
5. Σταύρος Υπερμάχου            27
6. CHIPS JUNIOR                    15
7. Νέστορας Νεστορίδης         14
8. Σταύρος Ζήνωνος                 12
9. Πολυκάρπου Παναγιώτης   11
10. Παρασκευάς Παρασκευά  11
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 2545 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind