Στη Βαρκελώνη για δοκιμαστικά ο Τζιωρτζής

Review
Στη Βαρκελώνη για δοκιμαστικά ο Τζιωρτζής
Τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τον Βλαδίμηρο Τζιωρτζή εντός του 2016 αλλά συνάμα και πρώτη ενόψει του 2017, το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου, στην πίστα της Formula 1, στη Βαρκελώνη. Ο 19χρονος πιλότος της Formula 4, που ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Ρωσική ομάδα SMP Racing, προετοιμάζεται εντατικά για το πρωτάθλημα SMP Formula 4 North Europe Zone της νέας χρόνιας.
Αυτές τις μέρες είναι στην πίστα της Formula 1 στη Βαρκελώνη, στο φημισμένο το Circuit de Catalunya, όπου θα οδηγήσει για πρώτη φορά στην καριέρα του. «Είναι τιμή μου που θα βρεθώ εκεί. Πρόκειται για μια πολύ γρήγορη πίστα, όπου μετέχει η F1» λέει ο Βλαδίμηρος και προσθέτει: «στόχος είναι να μάθω γρήγορα την πίστα, να καλύψω όσο πιο πολλά χιλιόμετρα μπορώ και να μάθω το αυτοκίνητο, για να είμαι έτοιμος για του χρόνου». Ενόψει του 2017 εξηγεί ότι «θέλω να βρεθώ όσο πιο ψηλά γίνεται στη γενική κατάταξη και να λάβω μέρος σε όσο το δυνατό πιο πολλούς αγώνες, σε άλλα πρωταθλήματα».
Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτάθλημα που αγωνίζεται ο Βλαδίμηρος είναι πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία (FIA). Σε αυτή την  προσπάθεια ο ανερχόμενος Κύπριος οδηγός έχει την αμέριστη συμπαράσταση της Eneos Motor Oil, τη χορηγία της Intertaxaudit, της ALCO Filters και της Eurofast καθώς και στην υποστήριξη των KS Tools, του καταστήματος PetroSports, του Global College, των εστιατορίων Akakiko και του Sana Hiltonia.
Στο πρωτάθλημα του 2016 ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής ήταν 12ος μεταξύ 21 οδηγών από Φιλανδία, Ρωσία, Ολλανδία και Ισπανία, τέταρτος μεταξύ των πιλότων που αγωνίστηκαν με ρωσική σημαία – λόγω της καταγωγής της μητέρας του έχει ρωσική αγωνιστική άδεια, επιδόσεις που ώθησαν την ομάδα του, την SMP Racing, όχι μόνο να του ανανεώσει το συμβόλαιο για το 2017 αλλά και να του προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη υποτροφία.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 6979 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind