Hyundai i20

Review
Hyundai i20
Ανανεωμένο και σύγχρονο

Το νέο Hyundai i20 βρίσκεται ήδη στους δρόμους των ευρωπαϊκών πόλεων, ανανεωμένο και με μια σύγχρονη σχεδιαστική εμφάνιση. Με την εξωτερική του εμφάνιση σχεδιασμένη στη νέα λογική Fluidic Sculpture της Hyundai, το i20 δεν θυμίζει καθόλου το απερχόμενο μοντέλο. Οι αισθητικές αλλαγές περιλαμβάνουν ένα νέο «πρόσωπο» για το Hyundai i20 του 2012, το οποίο φέρει στοιχεία από τα ολοκαίνουρια i30 και i40, κάτι που γίνεται αισθητό τόσο στη νέα μάσκα, τον προφυλακτήρα και τα φωτιστικά σώματα. Το εσωτερικό, απόλυτα νέο, με απαλά στην αφή υλικά και εξοπλισμό που εντυπωσιάζει, δένει απόλυτα με τον υπερσύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό του . Το i20 έρχεται σε δύο επίπεδα εμφάνισης / εξοπλισμού, τα οποία περιλαμβάνουν 6 αερόσακους, σύστημα κλιματισμού, ηλεκτρονικό πρόγραμμα σταθερότητας (ESP), κεντρικό σύστημα κλειδώματος με τηλεχειριστήριο και Σύστημα Διεύθυνσης Σταθερότητας του Οχήματος (VSM).

Το δεύτερο επίπεδο περιλαμβάνει επιπλέον αυτόματο πιλότο, Bluetooth με αναγνώριση φωνής, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αυτόματο σύστημα κλιματισμού, μπροστινά φώτα ομίχλης με LED, φώτα ημέρας. Το Hyundai i20 θα φορά κινητήρες 1.2 και 1.4 λίτρων, με απόδοση 84 και 100 ίππους αντίστοιχα, καθώς και κινητήρα ντίζελ 1.4 CRDi με απόδοση 90 ίππους. Οι επιδόσεις του νέου i20 συμπληρώνονται με τη μείωση των ρύπων CO2 από 119 στα 114γρ./χλμ. Η μείωση των ρύπων σε όλα της τα μοντέλα αποτελεί μόνιμο στόχο της αυτοκινητοβιομηχανίας Hyundai.

Όσον αφορά τις διαστάσεις του ανανεωμένου Hyundai i20 2012, αυτές παραμένουν ως έχουν με το προηγούμενο μοντέλο (το οποίο κυκλοφορεί από το 2009), πλην του μήκους. Αυτό αυξήθηκε κατά μόλις 55mm (30mm εμπρός και 25mm πίσω) φτάνοντας πλέον τα 3995mm.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1884 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind