Ο AUTOBEST γιορτάζει για 17 χρονιά των Awards Gala

Review
Ο AUTOBEST γιορτάζει για 17 χρονιά των Awards Gala
Η 17η έκδοση του AUTOBEST διοργανώθηκε στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, στην αίθουσα Karl Böhm Saal Festspielhaus, ένα ιστορικό σημείο της πόλης. Το φετινό Gala στο Σάλτσμπουργκ ήταν θεματικά ξεχωριστό από τις προηγούμενες χρονιές, με τον Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότζαρτ να αποτελεί ένα εκ των παρουσιαστών της βραδιάς σε μορφή ολογράμματος δίπλα από την οδηγό αγώνων ταχύτητας και δημοσιογράφο αυτοκινήτου Amanda Stretton, που αποτέλεσε την MC του Gala. Καλλιτέχνες που «ζωγράφιζαν» με το φως παρουσίασαν όλα τα βραβεία, σε μια φαντασμαγορική βραδιά, μοναδική στο είδος της στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία. 
Η Citroën C3 Aircross ψηφίστηκε «AUTOBEST 2018», αποτελώντας την δεύτερη ιστορικά Citroën που κερδίζει τον μεγάλο τίτλο, μετά την C3 του 2003 . Η Linda Jackson, CEO της Citroën εξέφρασε την ικανοποίηση της μετά από την απονομή του βραβείου: «Εκ μέρους όλης της ομάδας μου, εκφράζω την τιμή και την υπερηφάνεια που νοιώθουμε βλέποντας την καινούργια C3 Aircross να κερδίζει την ψηφοφορία του ‘Best Buy Car of Europe 2018.»
Το βραβείο «MANBEST 2017» κέρδισε ο Πρόεδρος του Ομίλου Geely Holding, Li Schufu, αποστέλλοντας μια σπάνια δημόσια δήλωση σε βίντεο, στην οποία είπε: «Με τιμά ιδιαίτερα ο τίτλος MANBEST από το AUTOBEST. Ευχαριστώ για την προσοχή και την υποστήριξη σας προς το Geely Holding Group.». Παρόν στο Salzburg, για να παραλάβει το βραβείο, ήταν ο Frank Klaas, Υπεύθυνος Επικοινωνίας της Geely International.
Το βραβείο «SMARTBEST 2017» απονεμήθηκε στην SEAT για την υλοποίηση και ένταξη του ALEXA σε όλα της τα αυτοκίνητα. «Το βραβείο αυτό αποδεικνύει πως η SEAT κατέχει την καλύτερη συνδεσιμότητα της αγοράς. Ευχαριστώ το AUTOBEST και την Επιτροπή που ψήφισαν για εμάς», δήλωσε ο said Christian Stein, Διευθυντής Παγκόσμιων Επικοινωνιών της SEAT, που δέχθηκε και το βραβείο.
Το βραβείο «COMPANYBEST» 2017 κέρδισε η Jaguar Land Rover. «Το βραβείο αυτό ανήκει σε όλους του ανθρώπους που εργάζονται στην εταιρεία μας. Δέχομαι το βραβείο COMPANYBEST εκ μέρους τους και είναι τιμή μου.» δήλωσε ο Προφέσορας Δρ. Ralf Speth, CEO της Jaguar Land Rover. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το AUTOBEST έχει μέλη από 31 Ευρωπαϊκές χώρες και όπως δήλωσε ο Dan Vardie, μιλάτε εκ μέρους 650 εκατομμυρίων ανθρώπων σε αυτή την ήπειρο. Πρέπει να είστε περήφανοι για αυτό που κάνετε»
Το βραβείο «ECOBEST 2017» κέρδισαν μαζί οι οργανισμοί PSA, Bureau Veritas, Transport & Environment και France Nature Environment για το «Real-world Fuel Consumption Protocol»”. Είναι η πρώτη φορά που μια εταιρεία λαμβάνει υπόψη της την πραγματική καθημερινή οδήγηση όταν υπολογίζει την κατανάλωση καυσίμου πριν κοινοποιήσει τους αριθμούς της.
Το βραβείο «DESIGNBEST 2017» κέρδισε ο σχεδιαστής Marek Reichman, Υπεύθυνος Σχεδιαστής και Δημιουργίας της Aston Martin ενώ το βραβείο «SAFETYBEST 2017» κέρδισε η TOYOTA για το σύστημα Toyota Safety Sense. Τέλος, το βραβείο «SPORTBEST 2017» απονεμήθηκε στον Friedrich Enzinger, Αντιπρόεδρο της ομάδας Porsche Motorsport LMP.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1625 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind