Πρωτότυπο επόμενης γενιάς Honda Civic

Review
Πρωτότυπο επόμενης γενιάς Honda Civic
Παρουσιάστηκε το πρωτότυπο της επόμενης γενιάς του Honda Civic
Η Honda παρουσίασε στο φετινό Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το πρωτότυπο Honda Civic του μέλλοντος. Μια πρόταση με δυναμική και συνάμα τολμηρή νέα σχεδίαση που θα διαθέτει τα πιο σπορ χαρακτηριστικά όλων των εποχών
Η δέκατη γενιά του θρυλικού μοντέλου της Honda – πάντα σε έκδοση Hatchback - θα είναι 30 mm φαρδύτερη, 20 mm χαμηλότερη και 130 mm μακρύτερη από την τρέχουσα γενιά.
Νέοι μεγαλύτεροι και φαρδύτεροι τροχοί και ελαστικά, μακρύτερο μεταξόνιο,  κοντοί πρόβολοι και αεροδυναμικές επιφάνειες της καμπίνας είναι μόνο μερικά στοιχεία δυναμισμού του εξωτερικού σχεδιασμού. Μπροστά, ο κοντός πρόβολος  με τους μεγάλους αεραγωγούς διαμορφώνουν μία πιο δυναμική οπτική ταυτότητα για την οικογένεια Honda. Προβολείς και φώτα ημέρας LED ρέουν κάτω από το τολμηρό, ανάγλυφο καπό προς τους τονισμένους θόλους των τροχών.
Το νέο Civic θα είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό μοντέλο που θα περιλαμβάνει δύο νέους βενζινοκινητήρες και το πρώτο παγκοσμίως που διατίθεται με 1.0 Τurbo κινητήρα. Πιο συγκεκριμένα, το νέο Civic Hatchback θα διατίθεται με δύο βενζινοκινητήρες 1.0 Turbo και 1.5 λίτρων VTEC Turbo και ένα πετρελαιοκινητήρα που δεν θα είναι άλλος από τον  ανανεωμένο 1.6 i-DTEC diesel. Οι νέοι κινητήρες αποτελούν τμήμα της αυξανόμενης γκάμας Earth Dreams Technology της Honda και στοχεύει σε ένα συνδυασμό δυναμικών επιδόσεων, κορυφαίας απόδοσης για τον κυβισμό τους και εξαιρετικής οικονομίας καυσίμου.
Βασισμένοι σε μία εντελώς νέα δομή και αξιοποιώντας τα νέα συστήματα turbo, οι βενζινοκινητήρες χρησιμοποιούν μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων για μείωση των τριβών και πετυχαίνουν κορυφαία ισχύ και περιβαλλοντικές επιδόσεις. Ένας υπερσυμπιεστής με χαμηλή ροπή αδράνειας και υψηλή απόκριση, σε συνδυασμό με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού επιδιώκει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ υψηλής ισχύος και ροπής, υπερτερώντας των συμβατικών ατμοσφαιρικών κινητήρων.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 7163 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind