MINI John Cooper Works 2015

Review
MINI John Cooper Works 2015
H συνέχεια του θρύλου είναι ακόμα πιο συναρπαστική
Ξεχωριστό, εξελιγμένο με σεβασμό στην παράδοση, το μοντέλο καταφέρνει να συνδυάσει τη φιλοσοφία της MINI και τις ασυναγώνιστες επιδόσεις του John Cooper Works. Το ολοκαίνουριο MINI John Cooper Works πήρε το πράσινο φως για την παραγωγή από τον Όμιλο της BMW και περιλαμβάνει την γνήσια αγωνιστική αίσθηση με premium χαρακτηριστικά με την ανανεωμένη προϊοντική ουσία της τελευταίας γενιάς MINI. Ένα αυτοκίνητο που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει μέγιστη διασκεδαστική οδήγηση με χαρισματικές ικανότητες που προέρχονται από τεχνολογίες κινητήρα, ανάρτησης και αεροδυναμικής προερχόμενες απευθείας από το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Στον εξωτερικό σχεδιασμό ξεχωρίζει η αεροδυναμικά βελτιωμένη σχεδίαση του αμαξώματος. Στοιχεία όπως η ειδική εμπρός ποδιά με τους μεγάλους αεραγωγούς ψύξη, η πίσω αεροτομή John Cooper Works και τα πλαϊνά σπόϊλερ προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα από όλες τις απόψεις.
Το μοντέλο είναι εφοδιασμένο με τον ισχυρότερο κινητήρα που έχει τοποθετηθεί ποτέ σε μοντέλο μαζικής παραγωγής της Βρετανικής premium μάρκας. Πρόκειται για ένα δίλιτρο 1998 κ.εκ, τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα, αποτέλεσμα της εμπειρίας της μάρκας στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με βάση την τελευταία γενιά της Τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo. Οι ίπποι φθάνουν τους 231 ενώ η ροπή τα 320Nm. Φθάνει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση σε μόλις 6,3 δευτερόλεπτα με την κατανάλωση να περιορίζεται στα 6,7 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Διατίθεται με ενά 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και το 6-τάχυτο σπορ κιβώτιο Steptronic.
Ο οδηγός θα έχει επίσης στη διάθεση του το νέο σύστημα φρένων της Brembo, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17-ιντσών John Cooper Works Race Spoke ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης Servotronic, Dynamic Stability Control (DSC) με Dynamic Traction Control (DTC), Electronic Differential Lock Control (EDLC) και Performance Control, Dynamic Damper Control διατίθενται προαιρετικά.
Ο μοναδικός χαρακτήρας John Cooper Works κάνει έντονη την παρουσία του και στο εσωτερικό. Μερικά από αυτά είναι τα ενσωματωμένα προσκέφαλα, τιμόνι John Cooper Works με κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών και χειριστήρια αλλαγών (paddles), επιλογέας ταχυτήτων JCW, πεντάλ και υποπόδιο οδηγού από ανοξείδωτο ατσάλι, ανθρακί επένδυση οροφής και πολλά άλλα. Ο στάνταρ εξοπλισμός ασφάλειας περιλαμβάνει εμπρόσθιους και πλευρικούς αερόσακους, αερόσακους οροφής, αυτόματες ζώνες ασφαλείας 3 σημείων σε όλα τα καθίσματα, με προεντατήρες και περιοριστές φορτίου μπροστά, βάσεις πρόσδεσης παιδικών καθισμάτωνISOFIX πίσω και προαιρετικά και στο κάθισμα του συνοδηγού, έλεγχος πίεσης ελαστικών και εν μέρει ενεργό καπό κινητήρα για βελτιστοποιημένη προστασία των πεζών. Παράλληλα το μοντέλο προσφέρει μια μακρά λίστα λειτουργιών στον προεραιτκό εξοπλισμό δίδοντας την ευκαιρία στον υποψήφιο οδηγό να «κτίσει» το δικό του MINI John Cooper Works.
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 2241 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind