RENAULT CAPTUR

Review
RENAULT CAPTUR
Η απάντηση της Renault στην κατηγορία των Crossover
 

Την αντεπίθεση της στην κατηγορία των μικρών SUV κάνει η Renault. H αποκάλυψη του ολότελα νέου Renault Captur φανερώνει τα σχέδια του γαλλικού εργοστασίου στην ραγδαία αναπτυσσόμενη κατηγορία. Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο του 2013 και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η διάθεση του στην Ευρωπαϊκή αγορά.
 

Το Captur βασίζεται στο δάπεδο του νέου Clio και συνδυάζει την υψηλή θέση οδήγησης ενός SUV με τους χώρους ενός πολυμορφικού ενώ με την οδηγική ευχαρίστηση που προσφέρει ένα hatchback μοντέλο καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αγοραστών.
 

Σχεδιαστικά το Captur ακολουθεί τις γραμμές του Clio, ενσωματώνοντας τα χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα, τις πλευρικές γραμμές και το τεράστιο σήμα της γαλλικής εταιρείας στη μάσκα και θα διατίθεται με ξεχωριστά χρώματα για αμάξωμα και οροφή. Όσο για το τελευταίο, και σύμφωνα πάντα με τη Renault το Captur θα προσφέρει πολλές επιλογές διαμόρφωσης του αυτοκινήτου σύμφωνα με τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη του, όπως για παράδειγμα η διχρωμία του αμαξώματος και οι επιλογές για τις επενδύσεις στο εσωτερικό. Οι καινοτόμες αποθηκευτικές λύσεις θα είναι διάσπαρτες στο εσωτερικό, ενώ πολύ μεγάλος θα είναι και ο χώρος αποσκευών. Όλα αυτά θα μπορούν να συγκριθούν με αντίστοιχες λύσεις που συναντάμε σε πολυμορφικά αυτοκίνητα ενώ στο βασικό εξοπλισμό θα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων: σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, σύστημα hill start assist και αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω. Στον προαιρετικό εξοπλισμό από την άλλη θα υπάρχει και Renault R-Link multimedia tablet με οθόνη αφής ενσωματωμένη στο ταμπλό, καθώς και ηχοσύστημα με έξι ηχεία, Bluetooth, audio-streaming και Arkamys hi-fi ήχο.
 

Για το νέο compact crossover της γαλλικής εταιρείας θα διατίθεται σε τετρακίνητες και δικίνητες εκδόσεις και θα προσφέρεται με μία μεγάλη γκάμα από κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου «οι οποίοι θα είναι οι κορυφαίοι στην κατηγορία τους από πλευράς κατανάλωσης καυσίμου» και εκπομπών CO2. Το Captur θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Renault στην Ισπανία (Valladolid).
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 6986 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind