Renault Clio

Review
Renault Clio
Ξεκίνησε η διάθεση του νέου Clio στην Κύπρο
 

H εταιρεία Fairways, αντιπρόσωποι των αυτοκινήτων Renault στην Κύπρο, ξεκίνησε τη διάθεση του νέου Clio στον τόπο μας. Ήδη τα πρώτα αυτοκίνητα άρχισαν να παραδίδονται στους ιδιοκτήτες τους και πολύ σύντομα θα κάνουν την παρουσία τους στους δρόμους, φιλοδοξώντας να ξεχωρίσει στην κατηγορία των super mini. Πρόκειται για ένα καθόλα εντυπωσιακό τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά αυτοκίνητο. Ο σύγχρονος και νεανικός του σχεδιασμός χαρακτηρίζεται από έντονες καμπύλες από άκρη σε άκρη, εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα με φώτα ημέρας LED και τονισμένους θόλους των τροχών. Από την άλλη, οι τεχνολογία που εφαρμόζει ειδικά στους κινητήρες καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα αγοραστών.
 

Με συνολικό μήκος 4.062 μέτρα, πλάτος 1.732μ. και ύψος 1.448μ, το Renault Clio4 είναι αισθητά μεγαλύτερο από το Clio3. Εντυπωσιακή είναι και η χωρητικότητα του χώρου αποσκευών αφού φτάνει τα 300 λίτρα, ενώ με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα, εκτοξεύεται στα 1.146 λίτρα. Το εσωτερικό διαθέτει όλα όσα εκείνα χρειάζεται ο σύγχρονος οδηγός. Οθόνη αφής 7 ιντσών, σύστημα multimedia (media nav), GPS, κάμερες για στάθμευση, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, προηγμένο ηχοσύστημα με Bluetooth και εισδοχή USB, που δέχεται φορητές συσκευές ήχου και κινητά τηλέφωνα και πολλά άλλα. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Renault Clio είναι το πρώτο αυτοκίνητο στην Κύπρο που διατίθεται με χάρτες πλοήγησης της Κύπρου!.
 

Πολλές είναι και οι επιλογές στον εξωτερικό χρωματισμό όπου ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάλογα με το δικό του γούστο. Επίσης, το εσωτερικό διατίθεται με μια σειρά από επιλογές στο χρωματολόγιο (μαύρο, κόκκινο, γαλάζιο και καφέ-havana) γυαλιστερές μαύρες επιφάνειες, στη βάση του προσωπικού γούστου του αγοραστή. Το νέο Clio εφοδιάζεται με 4 κινητήρες χαμηλών CO2 , ένα 3κύλινδρο 0.9 λίτρων, και τρεις 4κύλινδρους 1.2, 1.5 και 1.6 βενζίνης η πετρελαίου. Ο οικονομικότερος έχει μέση κατανάλωση μόλις 3.2λτ / 100 χλμ! Η βασική έκδοση φορά τον τρικύλινδρο κινητήρα 898 κ. εκατοστών με turbo άμεσου ψεκασμού , ο οποίος αποδίδει 90 ίππους και ροπή 135 Nm. Ακολουθεί ο νέος κινητήρας 1,5 λίτρων ντίζελ με απόδοση 90 ίππων που προσφέρετε σε χειροκίνητη και αυτόματη έκδοση. Πρόκειται για ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων που τοποθετείτε για πρώτη φορά στην ιστορία του Clio αλλά και της κατηγορίας. Τέλος, στη γκάμα υπάρχουν και οι 4-κύλινδροι κινητήρες 1.2 λίτρων. Ο πρώτος αποδίδει 75 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο ενώ ο δεύτερος διαθέτει υπερσυμπιεστή, αυτόματο κιβώτιο και αποδίδει 120 ίππους. Το παρόν του στη γκάμα δίδει και το γρήγορο Clio4 RS με κινητήρα στα 1,6 λίτρα και αυτόματο κιβώτιο που αποδίδει 200 συνολικά ίππους. Οι τιμές του νέου Renault Clio αρχίζουν από 10.900 ευρώ με επτά χρόνια εγγύηση .
    • Current rating: 5
    • Total votes: 1
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 3373 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind