info@porsche.com.cy
 
Λεμεσός:
Λεωφ. Αγίου Αθανασίου 58, 4102 ΛΕΜΕΣΟΣ
Τηλ.:  25 828911 – Φαξ:  25 828910
E-mail:  info@porsche.com.cy" data-listing-picture="https://www.autotrader.com.cy/files/10-2015/ad34532/1500890221336303484.jpg" >

Προστασία των πελατών της Porsche A.G.

Review
Προστασία των πελατών της Porsche A.G.
Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd η μοναδική επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο έχει παρατηρήσει ότι υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν υπηρεσίες σέρβις και ανταλλακτικών της εν λόγω μάρκας. Η A.I. Motokinisi Ltd θα ήθελε να επιστήσει την προσοχή του καταναλωτή για ορισμένα σημαντικά θέματα που αφορούν στην αγορά ενός αυτοκινήτου Porsche ή στην εκμίσθωση υπηρεσιών για σέρβις και ανταλλακτικά της Porsche A.G.
Στο εξουσιοδοτημένο Porsche Centre Cyprus της A.I. Motokinisi Group διεξάγονται έλεγχοι σε 111 σημεία από σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche Γερμανίας διαγνωστικά μηχανήματα. Γίνεται  δωρεάν αναβάθμιση με βάση τα διεθνή πρότυπα της Porsche, ενώ προσφέρεται μέχρι και 20% μείωση στις τιμές των αυθεντικών ανταλλακτικών που θα χρησιμοποιηθούν στο service.
Η εταιρεία θέλει να επιστήσει την προσοχή στους κατόχους αυτοκινήτων Porsche ότι τα εξαρτήματα τα οποία δεν είναι αυθεντικά και δεν κατασκευάζονται από την εταιρεία Porsche A.G πιθανόν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο ή να μην έχουν την ίδια αντοχή με τα αυθεντικά. Μη αυθεντικά εξαρτήματα ίσως έχουν άμεση επίδραση ακόμα και στην ασφάλεια του οδηγού και των επιβατών. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι, τόσο η εγγύηση δύο χρόνων που προσφέρει το εργοστάσιο όσο και η επέκταση της για περίοδο μέχρι εννέα χρόνων, δίνεται μόνο στην περίπτωση που τα αυτοκίνητα είναι σωστά συντηρημένα από το μοναδικό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της A.I. Motokinisi Ltd στη Λευκωσία, σύμφωνα με το εγκεκριμένο πρόγραμμα της Porsche A.G.
H εταιρεία Α.Ι Μοτοκίνηση Λτδ, εισαγωγέας των γερμανικών αυτοκινήτων της θρυλικής φίρμας, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και εργονομικό χώρο των 4.600 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος είναι κτισμένος σύμφωνα με το εταιρικό προφίλ αλλά και τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν μεγάλοι χώροι υποδοχής, το άρτια εξοπλισμένο συνεργείο και το τμήμα ανταλλακτικών.
 
Λευκωσία:
Μεγάρων 15, Στρόβολος, 2032 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Ταχ. Θυρ. 12773, Λατσιά, 2252 ΛΕΥΚΩΣΙΑ
Τηλ.:  7777 1911 – Φαξ: 7777 2911
E-mail:  info@porsche.com.cy
 
Λεμεσός:
Λεωφ. Αγίου Αθανασίου 58, 4102 ΛΕΜΕΣΟΣ
Τηλ.:  25 828911 – Φαξ:  25 828910
E-mail:  info@porsche.com.cy
    • Current rating: 0
    • Total votes: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1629 Shows
Your Friend’s Name *
Your Friend’s Email *
Your Name
Your E-mail
Message
Captcha *
There are no comments added
Please sign in or sign up to post comments

Listings to be compared

    There are no listings to compare
    Select a label or click "Other" to send comments
    Loading...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Log in
    Username
    Password
    Forgot password? Remind