Οκτώ αισθητήρες υπερήχων ανιχνεύουν την περιοχή εμπρός και πλαγίως του αυτοκινήτου. Επίσης, υπάρχει ένας σαρωτής λέϊζερ που παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας που συλλέγονται σε μια γωνία 140 μοιρών και 80 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο. Το περιοδικό "MIT Technology Review" εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1899 στο περίφημο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) και θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εκδόσεις του κόσμου στο είδος του." data-listing-picture="https://www.autotrader.com.cy/files/05-2013/ad20044/1500888178883714547.jpg" >

Audi is in the top 50 companies worldwide

Review
Audi is in the top 50 companies worldwide
Η Αudi ανάμεσα στις 50 πιο καινοτόμες εταιρείες στον κόσμο

Κάθε χρόνο οι συντάκτες του περιοδικού "MIT Technology Review" αναζητούν παγκοσμίως εταιρίες με πρωτοποριακές τεχνολογίες. Φέτος, η κριτική επιτροπή επέλεξε την Audi ανάμεσα σε 50 εταιρείες που ξεχώρισαν σαν πιο καινοτόμες. Η παρουσίαση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε στο Consumer Electronics Show (CES) στο Ντιτρόϊτ. Η τεχνολογία βασίζεται στο σύστημα αυτόματης οδήγησης με λειτουργία stop & go που ενισχύεται από ένα σύστημα πλευρικής καθοδήγησης. Δύο αισθητήρες ραντάρ παρακολουθούν τον χώρο μέχρι και 250 μέτρα μπροστά από το αυτοκίνητο και σε μία γωνία σάρωσης 35 μοιρών. Μια ευρυγώνια βιντεοκάμερα παρακολουθεί τις σημάνσεις των λωρίδων πορείας και μπορεί επίσης να ανιχνεύσει αντικείμενα, όπως άλλα οχήματα, πεζούς και στηθαία ασφαλείας.

Οκτώ αισθητήρες υπερήχων ανιχνεύουν την περιοχή εμπρός και πλαγίως του αυτοκινήτου. Επίσης, υπάρχει ένας σαρωτής λέϊζερ που παρέχει δεδομένα υψηλής ακρίβειας που συλλέγονται σε μια γωνία 140 μοιρών και 80 μέτρων μπροστά από το αυτοκίνητο. Το περιοδικό "MIT Technology Review" εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1899 στο περίφημο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (MIT) και θεωρείται ως μία από τις κορυφαίες εκδόσεις του κόσμου στο είδος του.
  • Βαθμολογία: 0
  • Ψήφοι: 0
 • View QR Code View QR Code
 • Save as PDF Save as PDF
 • Report Listing Cancel Report
 • 1542 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

  Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
  Select a label or click "Other" to send comments
  Φόρτωση...
  Are you sure you want to cancel your report?
  Είσοδος
  Όνομα χρήστη
  Κωδικός πρόσβασης
  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση