Διάκριση ασφάλειας για το Nissan X-Trail

Review
Διάκριση ασφάλειας για το Nissan X-Trail
Τα Νissan X-Trail απέσπασε πριν από μερικές μέρες την ανώτατη διάκριση ασφάλειας του ανεξάρτητου ευρωπαϊκού οργανισμού, EuroNCAP. Αναλυτικότερα, το νέο SUV της Nissan ξεχώρισε τόσο για τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που διαθέτει στον εξοπλισμό του όσο και για την προστασία που είναι ικανό να προσφέρει σε ενήλικες επιβάτες, καθώς με εξαίρεση την περιοχή των κάτω άκρων και του θώρακα, ο κίνδυνος τραυματισμού σε ενδεχόμενη μετωπική ή πλευρική σύγκρουση χαρακτηρίζεται ως χαμηλός. Εξίσου ικανοποιητικές ήταν οι επιδόσεις του νέου Nissan X-Trail και στην προστασία παιδιών, ενώ παρά το μέγεθός του, το ιαπωνικό SUV αποδείχθηκε ιδιαίτερα φιλικό και για τους πεζούς.
 
Το ολοκαίνουριο X-Trail έκανε πρόσφατα την εμφάνιση του στους εκθεσιακούς χώρους της New Nissan Cyprus και από την πρώτη μέρα αγκαλιάστηκε από το Κυπριακό κοινό.
Ένα μοντέλο που προσφέρει πληθώρα καινοτομιών, τόσο σχεδιαστικών όσο και τεχνολογικών. Όμως, τα πλεονεκτήματα που βασίζονται  στον πετρελαιοκινητήρα των 1,6 λίτρων με το αυτόματο κιβώτιο αλλά και τις επτά θέσεις που έχει στη διάθεση του ο υποψήφιος αγοραστής.
 
Παρά τις μεγαλύτερες του διαστάσεις από το μοντέλο που αντικαθιστά το νέο X-Trail είναι ελαφρύτερο και καταναλώνει λιγότερα καύσιμα χάρη στη βελτιωμένη αεροδυναμική του και σε νέους μικρούς κινητήρες υψηλής απόδοσης. Το μήκος του φτάνει τα 4,635 μέτρα, το πλάτος τα 1,820 και το ύψος τα 1,695 μ. ενώ μεγαλύτερο είναι και το μεταξόνιο που τώρα φτάνει τα 2,706 μέτρα. Αριθμοί που προσφέρουν κορυφαίους χώρους για την κατηγορία, περισσότερο χώρο στους πίσω επιβάτες αλλά και τη δυνατότητα επταθέσιας έκδοσης.
 
Παράλληλα, η Νissan εξοπλίζει το νέο X-Trail με όλα τα σύγχρονα συστήματα συνδεσιμότητας και ασφάλειας στο εσωτερικό ενώ το ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης All Mode 4X4i προσφέρει πληθώρα επιλογών στον οδηγό.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1603 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση