Hyundai Santa Fe

Review
Hyundai Santa Fe
Έρχεται το νέο Hyundai Santa Fe

H Hyundai ανακοινώνει τον έρχομο του εντελώς νέου και εντυπωσιακού Santa Fe, τον Οκτώβριο. Η ναυαρχίδα της Hyundai, σε απόλυτα αναθεωρημένη προσέγγιση, αναμένεται να προκαλέσει αίσθηση στους λάτρεις της ενδιαφέρουσας αυτής κατηγορίας.

Με ιστορία πωλήσεων που έφθασε τα 2.56 εκατομμύρια αυτοκίνητα, το Santa Fe έχει κατακτήσει, τα τελευταία χρόνια, τις καρδιές των οδηγών SUV σ’ όλο τον κόσμο.

Το μοντέλο έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Απρίλιο στην Έκθεση της Νέας Υόρκης ενώ στο Παρίσι παρουσιάζεται στην Ευρωπαϊκή του εκδοχή. Όσον αφορά τώρα στις εξωτερικές και εσωτερικές σχεδιαστικές αλλαγές της ευρωπαϊκής έκδοσης σε σχέση με αυτήν να σημειώσουμε ότι ουσιαστικά δεν υπάρχουν καθώς είναι πανομοιότυπα.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο, είναι ότι ουσιαστικά στην αμερικάνικη αγορά υπάρχει και έκδοση «Long Wheel Base» με μεγαλύτερο μεταξόνιο της οποίας το μήκος φτάνει τα 4.905 mm και είναι φυσικά 7θέσια, ενώ στην Ευρώπη δεν θα υπάρχει τέτοια έκδοση. Στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο μόνο η κανονική έκδοση με μήκος 4.690 mm η οποία όμως θα διατίθεται είτε σε 5θέσια είτε σε 7θέσια διάταξη.

Με ανέσεις και πολυτέλεια που συναντούνται μόνο στα πολύ ακριβά αυτοκίνητα, το νέο μοντέλο της Hyundai προσφέρει στον οδηγό πολύ περισσότερα απ’ όσα έχει συνηθίσει.

Ο σχεδιασμός είναι βασισμένος στη φιλοσοφία της Hyundai, Fluidic Sculpture και προβάλλει ταυτόχρονα τα ειδικά δυναμικά χαρακτηριστικά του. Storm Edge – δύναμη και δυναμισμός, όπως επιβάλλει η φύση. Μπροστά, η εξάγωνη μάσκα, αναδεικνύει τη σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai. Οι προφυλακτήρες, μπρος και πίσω, πιο επιβλητικοί, χαρίζουν φουτουριστική SUV όψη.

Εσωτερικά, το μέλλον παρουσιάζεται στην πιο ανεπτυγμένη του μορφή. Άνεση χώρου, πολυτέλεια στο σαλόνι, πρακτική κατανομή για εξειδικευμένες χρήσεις. Η τεχνολογία στο νέο Santa Fe μοιάζει να ξεπερνά και τον εαυτό της. LDWS (Σύστημα Κατεύθυνσης με οδηγό τις λωρίδες του δρόμου), ΕΡΒ (Ηλεκτρονικό Φρένο Στάθμευσης), SPAS (Έξυπνο Σύστημα Στάθμευσης)... όλα έρχονται να προσφέρουν νέο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στην οδήγηση.
    • Βαθμολογία: 4.5
    • Ψήφοι: 2
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 3140 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση