Κορυφαία διάκριση ασφάλειας για το Nissan Pulsar

Review
Κορυφαία διάκριση ασφάλειας για το Nissan Pulsar
Το ολοκαίνουριο Pulsar της Nissan άρχισε να μαζεύει βραβεία πριν καλά-καλά περάσει στην αγορά. Ακολουθώντας το δρόμο που χάραξαν τα Qashqai και X-Trail, το νέο οικογενειακό hatchback της Nissan κατέκτησε τα 5 αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP. Σύμφωνα με τον οργανισμό, τα πέντε αστέρια για το Nissan Pulsar προήλθαν από το 84% για την προστασία ενηλίκων, το 81% για την προστασία παιδιών, το 75% για την προστασία πεζών και 68% για τα συστήματα ασφαλείας.
 
Πιο συγκεκριμένα, το νέο Pulsar προσφέρει εξαιρετική αντοχή και πολύ καλή προστασία προς τους επιβάτες σε περίπτωση σύγκρουσης ενώ εξαιρετική ήταν και η βαθμολογία που πήρε για την προστασία των παιδιών. Με βάση τις μετρήσεις από τα ανδρείκελα των παιδιών που χρησιμοποιούνται στις προσκρούσεις, το νέο PULSAR πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία, όσον αφορά την προστασία βρέφους 18  μηνών. Η επιτυχία του μοντέλου στις δοκιμές ολοκληρώθηκε με τη σχετική δοκιμή στον εμπρόσθιο  προφυλακτήρα του, όπου και  πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία για την προστασία που παρέχεται σε περίπτωση πρόσκρουσης με πεζούς.
 
Βασικός παράγοντας που συνετέλεσε στις κορυφαίες επιδόσεις του νέου Nissan από τον οργανισμό EuroNCAP είναι σίγουρα το προηγμένο επίπεδο τεχνολογίας, στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει. Και σε αυτό, κύρια ευθύνη φέρει το σύστημα Safety Shield που συνδυάζει ένα μοναδικό πακέτο βοηθημάτων ασφάλειας. Το Safety Shield, που αποτελείται από μια σειρά συστημάτων που συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο “δίχτυ ασφαλείας” για τον οδηγό και τους επιβάτες, είναι στο επίκεντρο του τομέα της άνεσης και της ασφάλειας. Μεταξύ των τεχνολογιών που προσφέρονται στο νέο Pulsar είναι το Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Forward Emergency Braking), το Σύστημα Ανίχνευσης Κινούμενων Εμποδίων (Moving Object Detection), η Προειδοποίηση Απότομης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning) και η Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου (Blind Spot Warning).
 
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο ολοκαίνουριο Nissan Pulsar βρίσκεται ήδη στους εκθεσιακούς χώρους της New Nissan Cyprus Ltd του Ομίλου Πηλακούτα» με δύο κινητήρες. Ένα βενζίνης 1.2 DIG-Turbο με απόδοση 115 ίππων και έναν 1.5 dCi diesel με 110 ίππους και 260Nm ροπής. Και οι δύο διακρίνονται για τις χαμηλές εκπομπές ρύπων, που βρίσκονται κάτω από 95 g/km, και την οικονομία. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο θα προσφέρεται επίσης και σε εκδόσεις με το αυτόματο κιβώτιο XTRONIC.
  • Βαθμολογία: 0
  • Ψήφοι: 0
 • View QR Code View QR Code
 • Save as PDF Save as PDF
 • Report Listing Cancel Report
 • 2311 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

  Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
  Select a label or click "Other" to send comments
  Φόρτωση...
  Are you sure you want to cancel your report?
  Είσοδος
  Όνομα χρήστη
  Κωδικός πρόσβασης
  Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση