Peugeot 208 1.2 Vti auto

Review
Peugeot 208 1.2 Vti auto
Νέα δεδομένα στη μικρή κατηγορία
Μοντέρνο στυλ και compact διαστάσεις και ένας κινητήρας τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των καιρών. Ο λόγος για το Peugeot 1.2 Vti που καλύπτει τις οποιεσδήποτε ανάγκες του οδηγού με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.
Κύριος «υπεύθυνος» για τα προτερήματα του νέου 208 δεν είναι άλλος από τον ολοκαίνουριο 3-κύλινδρο κινητήρα των 1.2 λίτρων. Σε σύγκριση με έναν 4-κύλινδρο κινητήρα ίδιας ιπποδύναμης, το βάρος του 3-κύλινδρου 1.2 VTi είναι μικρότερο κατά 21 kg, ενώ η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί  κατά 25%. Η κυλινδροκεφαλή, από ελαφρύ κράμα αλουμινίου, έχει 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, έμμεσο ψεκασμό πολλαπλών σημείων, συνεχώς μεταβλητό χρονισμό στην εισαγωγή και στην εξαγωγή. Επιπλέον, ο νέος κινητήρας χαρακτηρίζεται από τα λίγα τμήματα που τον απαρτίζουν, μέσω μιας ειδικής διαδικασίας κατεργασίας που χρησιμοποιείται στην κυλινδροκεφαλή. Η γρήγορη άνοδος της θερμοκρασίας του, του προσφέρει μειωμένες εκπομπές CO2 και μεγαλύτερη οικονομία. Αποδίδει 82 συνολικά ίππους και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο πέντε σχέσεων αποτελεί τον ιδανικό συνδιασμό για την πόλη αλλά και για ευχάριστα και άνετα ταξίδια. Η μεικτή κατανάλωση φτάνει μόλις τα 4,5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα ενώ τα 95 gr/kmCO2 προσφέρουν και τιμολογιακό πλεονέκτημα.
 
Η άνεση, η εργονομία αλλά και το άψογο φινίρισμα ήταν από ανέκαθεν σήμα κατατεθέν στο εσωτερικό του κάθε αυτοκινήτου της Peugeot. Μια παράδοση που συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο και στο 208. Άνετοι χώροι για τους επιβάτες και τις αποσκευές, πολλοί χώροι για φύλαξη μικροαντικειμένων και μια μεγάλη λίστα εξοπλισμού άνεσης και ασφάλειας για οδηγό και επιβάτες. Το Peugeot 208 με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων Vti προσφέρεται στην Κυπριακή αγορά με ψηλά επίπεδα εξοπλισμού που μεταξύ άλλων προσφέρουν ESP με HillAssist, ABS με EBD-EBA, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσωκαι πολλά άλλα. Άξια προσοχής και η πρωτοποριακή για τα δεδομένα της κατηγορίας οθόνη αφής 7 ιντσών στο ταμπλό που συγκεντρώνει πολλές από τις λειτουργίες που έχει στη διάθεση του ο οδηγός. Τιμή τιμή εκκίνησης του 208 με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων και το αυτόματο κιβώτιο είναι μόλις 14,400 ευρώ.
 
Το εργοστάσιο της Peugeot διαθέτει μια πλούσια ιστορία στην κατηγορία αυτή με εκατομμύρια πωλήσεις ανά το παγκόσμιο. Μια ιστορία που ξεκίνησε με το 205 (5.278.000 πωλήσεις), συνεχίστηκε με το 206 (7.775.000 πωλήσεις) και το 207 (2.369.000 πωλήσεις) για να φθάσουμε στον εκπληκτικό αριθμό των 15 εκατομμυρίων αυτοκινήτων της σειράς 200 από το 1983 έως το 2011. Κάτι που συνεχίζει επάξια τώρα και το 208.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1832 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση