Porsche 911 50th Anniversary Edition στην Κύπρο

Review
Porsche 911 50th Anniversary Edition στην Κύπρο
Η 911 50th Anniversary Edition είναι ένα ειδικό μοντέλο της Porsche που κατασκευάστηκε σε μόλις 1963 μοντέλα για να γιορτάζει με αυτό τον τρόπο τα 50 χρόνια από την κατασκευή της πρώτης θρυλικής 911. Και όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς, τα 1963 αντίτυπα συμβολίζουν και τη χρονιά κατασκευής του μοντέλου.
Ένα από αυτά τα μοντέλα βρέθηκε για μερικές μέρες στους εκθεσιακούς χώρους της A.I. Motokinisi Ltd περιμένοντας τον τυχερό ιδιοκτήτη της να την παραλάβει, έχοντας μάλιστα και το πιστοποιητικό με τον αριθμό 370 στην κατοχή του.
 
Σε ό,τι αφορά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, η 911 50th Anniversary Edition διαθέτει τροχούς 20 ιντσών, ενώ επωφελείται από την ενεργή ανάρτηση της Porsche, Active Suspension Management (PASM) ειδικά προσαρμοσμένης στις ανάγκες των αυξημένων μετατροχίων που διαθέτουν όλες οι Carrera 4. Η επετειακή 911 φορά το γνωστό κινητήρα των 3,8 λίτρων με απόδοση 400 ίππους o οποίος σε συνδυασμό με το κιβώτιο PDK καθιστά δυνατή την ολοκλήρωση της διαδικασίας επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα ενώ με το χειροκίνητο κιβώτιο επτά σχέσεων το αντίστοιχο μέγεθος αυξάνεται κατά 2/10 του δευτερολέπτου. Όσον αφορά την κατανάλωση και εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, αυτή ανέρχεται σε 9,5 λίτρα/100 χλμ. και οι εκπομπές διοξειδίου σε 224 γραμμ/χλμ. .
 
Στοιχεία που κάνουν την επετειακή έκδοση να ξεχωρίζει σε σχέση με τις «απλές», εκτός από τους τροχούς των 20 ιντσών, είναι οι λεπτομέρειες από χρώμιο στις μπροστινές εισαγωγές αέρα αλλά και πίσω και μεταξύ των φωτιστικών σωμάτων. Παράλληλα, ξεχωρίζουν τα μεγαλύτερα φτερά πίσω και φυσικά το λογότυπο «911 50» στο εξωτερικό του αμαξώματος, αλλά και στο εσωτερικό. Την εικόνα της συμπληρώνουν τα φώτα bi-xenon τα οποία συνδυάζονται με το αντίστοιχο σύστημα ελεγχου της Porsche Dynamic Light System .
 
Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο άνθρωπος που επιμελήθηκε το σχεδιασμό της 911 50th Anniversary Edition, είναι ο Tony Hatter, υπεύθυνος του σχεδιαστικού τμήματος της Porsche.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 2308 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση