Porsche Cayman GT4 Clubsport

Review
Porsche Cayman GT4 Clubsport
Μια ξεχωριστή αγωνιστική έκδοση της Cayman
Στο πρόσφατο Σαλόνι του Λος Άντζελες έκανε την παγκόσμια της πρεμιέρα η νέα Porsche Cayman GT4 Clubsport. Πρόκειται για την αγωνιστική έκδοση της Cayman GT4 η οποία προορίζεται αποκλειστικά για την πίστα.
Το Cayman GT4 Clubsport είναι εφοδιασμένο με τον εξακύλινδρο κινητήρα των 3.8 λίτρων, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το κάθισμα του οδηγού και αποδίδει 380 συνολικά ίππους. Συνεργάζεται με το τροποποιημένο 6-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (PDK) της Porsche και διαθέτει paddles πίσω από το τιμόνι για τις αλλαγές των ταχυτήτων.
Άκρως αγωνιστικό περιβάλλον στο εσωτερικό με το roll cage, το ένα αγωνιστικό κάθισμα και τις ζώνες 6 σημείων να κυριαρχούν στο χώρο.
Το σύστημα ανάρτησης έχει αναβαθμιστεί και προέρχεται από την 911 GT3 Cup. Επίσης, το μοντέλο φέρει 12 προγράμματα ρύθμισης του ABS, καθώς και επανασχεδιασμένο σύστημα ευστάθειας που λειτουργεί σωστά με τα αγωνιστικά ελαστικά. Φυσικά οι μηχανικοί έχουν επέμβει και στα φρένα τοποθετώντας 6πίστονες δαγκάνες εμπρός και 4πίστονα πίσω.
Με χρήση ελαφριών υλικών το βάρος της Cayman GT4 Clubsport έχει μειωθεί κατά 40 κιλά λιγότερα από την Cayman GT4 παραγωγής. Έτσι το βάρος της μειώνεται από τα 1.340, στα 1.300 κιλά, έχοντας στο εσωτερικό αγωνιστικά bucket καθίσματα, ζώνες ασφαλείας έξι σημείων και κλωβό ασφαλείας. Το στάνταρ ρεζερβουάρ καυσίμου έχει χωρητικότητα 90 λίτρα, αλλά υπάρχει η εναλλακτική των 70 και 100 λίτρων.
Το μοντέλο έχει ήδη πιστοποιηθεί για αρκετά πρωταθλήματα όπως είναι τα VLN Long Distance Championship Nurburgring, SRO GT4, Pirelli GT3 Cup Trophy USA, Ultra 94 GT3 Cup Challenge Canada, αλλά και στους αγώνες που διοργανώνει το Porsche Club of America και τα υπόλοιπα clubs στον υπόλοιπο κόσμο. Οι παραγγελίες του έχει ήδη ξεκινήσει από τα τέλη Νοεμβρίου με τιμή τις €110.000, χωρίς φόρους.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1545 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση