VW Beetle Dune Concept

Review
VW Beetle Dune Concept
Πρωτότυπη έκδοση για το Beetle

Η VW παρουσιάζει μια πρωτότυπη εκδοχή του Beetle η οποία, υιοθετώντας μια σειρά από στοιχεία που παραπέμπουν σε SUV προτάσεις, προσφέρει μια ευχάριστα διαφορετική προσέγγιση στον τυπικά αστικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Αφετηρία του Beetle Dune αποτελεί η μέχρι σήμερα γνωστή Sport έκδοση του μοντέλου, η οποία, όμως έχει υποστεί μια σειρά από τροποποιήσεις που υλοποιήθηκαν προς όφελος μιας πιο περιπετειώδους εμφάνισης.
Έτσι, εκτός από τις αλλαγές στην εμφάνισή του, το Beetle διαθέτει κατά 2,9 εκατοστά αυξημένα μετατρόχια, στοιχείο που συνδυαστικά με τους διογκωμένους θόλους και τα προστατευτικά περιμετρικά του αμαξώματος σε γυαλιστερό μαύρο και χρώμιο, αυξάνουν το πλάτος του κατά 4,8 εκατοστά σε σχέση με τη γνωστή έκδοση του μοντέλου. Παράλληλα, όπως επιβάλλει ο νέος του προσανατολισμός, αυξημένη είναι και η απόσταση από το έδαφος με την ανάρτηση να έχει προσθέσει επιπλέον πέντε εκατοστά στο μήκος της. Την εικόνα του συμπληρώνουν οι τροχοί 19 ιντσών, ενώ ανασχεδιασμένα, είναι το  μπροστινό και το πίσω τμήμα συντείνοντας σε μια προσανατολισμένη, εκτός ασφάλτινων διαδρομών, όψη. Μια από τις λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, είναι η διαφορετική αεροτομή η οποία σχεδιάστηκε για να μπορεί να φιλοξενήσει δύο σετ σκι.
Το σύνολο συμπληρώνεται από το χαρακτηριστικό χρώμα που παραπέμπει στο χρώμα της άμμου και ονομάζεται Arizona. Το Beetle Dune εξοπλίζεται με τον γνωστό δίλιτρο TSI των 210 ίππων και μπορεί να επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 7,3 δευτερόλεπτα.
    • Βαθμολογία: 5
    • Ψήφοι: 2
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1730 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση