PORSCHE CAYENNE Double S

Review
PORSCHE CAYENNE Double S
   

Επιδόσεις και οδηγική απόλαυση
 
H νέα σειρά Porsche Cayenne Double S αλλάζει τα δεδομένα της πολυτελούς αυτοκίνησης στην Κύπρο. Ο θρύλος της αυτοκίνησης, Porsche, ταυτίστηκε από όλους με την πολυτέλεια, την ταχύτητα, το sport χαρακτήρα της αλλά κυρίως με την υπεροχή και την αποκλειστικότητα. Αν και 4Χ4 SUV, η πολυτελέστατη Cayenne αποτελεί ενσάρκωση όλων των αξιών της Porsche: απόλαυση στο δρόμο, ταχύτητα, τεχνολογική τελειότητα, και εργονομικός σχεδιασμός.
 
Η Porsche, έχοντας σαν στόχο να καλύψει της ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις των οδηγών, προσφέρει την Cayenne σε διάφορες εκδόσεις και παραλλαγές εξοπλισμού. Η Α.Ι. Motokinisi, η αποκλειστική αντιπρόσωπος της Porsche στην Κύπρο, διαθέτει την ολοκληρωμένη σειρά των μοντέλων της Cayenne. Συγκεκριμένα θα βρείτε τη νέα σειρά Cayenne Double S, με τα μοντέλα CAYENNE Turbo S και Cayenne Diesel στους εκθεσιακούς χώρους της Α.Ι. Motokinisi σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η Turbo S διαθέτει τον 4.8 λίτρων V8 κινητήρα που αποδίδει 550 συνολικά ίππους. Χρειάζεται μόλις 4.5 δευτερόλεπτα για να φτάσει τα εκατό χιλιόμετρα από στάση ενώ η μέγιστη ταχύτητα υπολογίζεται στα 283 χιλιόmeτρα την ώρα. Όσον αφορά την κατανάλωση, αυτή φτάνει τα 11.5 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα.

Η Cayenne Diesel δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει, μέχρι και στην τελευταία λεπτομέρεια, τις απαιτήσεις των καταναλωτών που προτιμούν μηχανή DIESEL. Με κινητήρα 4.2 λίτρων bi-turbo και οκτώ κυλίνδρους σε σχήμα V, αποδίδει 382 ίππους, ενώ η τελική της ταχύτητα υπολογίζεται στα 252 χιλιόμετρα την ώρα. Όσον αφορά την κατανάλωση, αυτή περιορίζεται στα 8.3 λίτρα ανά εκατό χιλιόμετρα. Εντυποωσιακός αριθμός αν κρίνει κανείς από το μεγάλο κινητήρα και τις εντυπωσιακές επιδόσεις. Και όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την εσωτερική πολυτέλεια η Porsche κατάφερε για ακόμη μια φορά να ανατρέψει το συμβατικό δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο της πολυτελούς αυτοκίνησης.

Η Α.Ι. MOTOKINISI διαθέτει εκθεσιακούς χώρους σε Λευκωσία και Λεμεσό. Στόχος της εταιρείας, είναι η παροχή άριστης εξυπηρέτησης και μετά την πώληση καθώς και άρτιας τεχνικής υποστήριξης δίνοντας την απαιτούμενη φροντίδα και προσοχή ακόμα και στους πιο απαιτητικούς μας πελάτες.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
  • 1894 Εμφάνιση
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
Δεν υπάρχουν σχόλια
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση