Επετειακή έκδοση MINI 60 Years Edition

Review
Επετειακή έκδοση MINI 60 Years Edition
Με ένα αποκλειστικό μοντέλο υψηλής αισθητικής, η MINI γιορτάζει την 60ή επέτειο της μάρκας. Ο λόγος για το MINI 60 Years Edition, ένα μοντέλο που διαθέτει ειδικά σχεδιαστικά στοιχεία τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό σχεδιασμό που δίνουν έμφαση στην παράδοση και τον χαρακτήρα του πρώτου πολυτελούς μοντέλου στη μικρή κατηγορία. Αυτό είναι το MINI, 60 χρόνια μετά το λανσάρισμα του πρώτου μικρού Βρετανικού αυτοκινήτου που έγινε διάσημο σε όλο τον κόσμο χάρη σε μοναδικές αρετές, όπως η αίσθηση go-kart και η δημιουργική αξιοποίηση χώρου.
 
Υιοθετώντας την κλασική απόχρωση των Βρετανικών αγωνιστικών αυτοκινήτων, η έκδοση MINI 60 Years δηλώνει απερίφραστα τις σπορ προθέσεις της μάρκας, που ξεκίνησαν από νωρίς και διατηρήθηκαν ζωντανές μέχρι το πρόσφατο παρελθόν. Η απόχρωση British Racing Green IV, αποτυπώνει άριστα το χαρακτήρα και την καταγωγή του πολυτελούς μικρού μοντέλου. Οι εξωτερικές αποχρώσεις Midnight Black metallic, Moonwalk Grey metallic, Melting Silver metallic και MINI Yours Lapisluxury Blue non-metallic διατίθενται ως εναλλακτικές προτάσεις. Η εξωτερική απόχρωση συνδυάζεται με βαφή Pepper White ή Black για την οροφή και τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών. Λωρίδες στο καπό με ειδική επετειακή σχεδίαση και αποκλειστικές, δίχρωμες ζάντες αλουμινίου 17” 60 Years Spoke ολοκληρώνουν την ξεχωριστή εμφάνιση.
 
Έντονη είναι κα η παρουσία του λογοτύπου «60 Years» που βρίσκεται τόσο στην αριστερή λωρίδα του καπό και τις πλαϊνές υποδοχές των δεικτών όσο και στα πλαϊνά σποιλερ στις πόρτες οδηγού και συνοδηγού. Το ίδιο και στο εσωτερικό αφού το συναντούμε στα εμπρός προσκέφαλα και στο τιμόνι. Παράλληλα, το λογότυπο παρουσιάζεται φωτιζόμενο και με το άνοιγμα της πόρτας του οδηγού.
 
Ο βασικός εξοπλισμός των μοντέλων edition περιλαμβάνει σπορ δερμάτινο τιμόνι με σπορ δερμάτινα MINI Yours Leather Lounge 60 Years και αποκλειστική απόχρωση Dark Maroon. Σε επίπεδο τεχνολογίας περιλαμβάνει επίσης προβολείς LED, φώτα ομίχλης LED, λευκά φλας και πίσω φώτα LED σε σχέδιο Union Jack, πακέτο φωτισμού εσωτερικού, ενώ τα MINI Driving Modes και MINI Excitement Package ολοκληρώνονται με φωτισμό περιβάλλοντος. Υπάρχει επίσης υπολογιστής ταξιδιού, αυτόματο σύστημα κλιματισμού (A/C), αισθητήρας βροχής και πακέτο αποθηκευτικών χώρων.
Τέλος, η ειδική έκδοση MINI 60 Years Edition διατίθεται σε εκδόσεις για το τρίθυρο και πεντάθυρο MINI Hatch, η κάθε μία με τέσσερις επιλογές κινητήρων. Δύο βενζινοκινητήρες και δύο κινητήρες diesel με απόδοση από 136 έως 192 ίππους. Πρόκειται για τα τρίθυρα MINI Cooper 60 Years, MINI Cooper S 60 Years, MINI Cooper D 60 Years και MINI Cooper SD 60 Years και τα πεντάθυρα MINI Cooper 60 Years, MINI Cooper S 60 Years, MINI Cooper D 60 Years και MINI Cooper SD 60 Years.
    • Βαθμολογία: 0
    • Ψήφοι: 0
  • View QR Code View QR Code
  • Save as PDF Save as PDF
  • Report Listing Cancel Report
Το Όνομα του Φίλου σου *
Το Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείου του Φίλου σου *
Το Όνομά σου
Το Ηλεκτρονικό σου Ταχυδρομείο
Μήνυμα
Captcha *
  • + 49 174 4611 874

    Πρόταση δανείων και προσφορών χρηματοδότησης. Ελάτε να επωφεληθείτε από τις χρηματοδοτικές μας προσφορές ύψους άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ. Τα μηνύματά σας αναμένονται μέσω Whatsap: +1 936 371-4485 / + 49 174 4611 874 / +33 780-742-926 και email: Gabrielewi59@gmail.com
    Gabriele Wiest Sichinger / 24.07.2022 16:48
Please sign in or sign up to post comments

Καταχωρήσεις προς σύγκριση

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις προς σύγκριση
    Select a label or click "Other" to send comments
    Φόρτωση...
    Are you sure you want to cancel your report?
    Είσοδος
    Όνομα χρήστη
    Κωδικός πρόσβασης
    Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης; Υπενθύμιση